WatchGuard

WatchGuard® ICT-beveiliging: “Keep the bad guys out!”

Bedreigingen door gebruik van hacks zijn onzichtbaar en zitten ergens in de digitale wereld. ICT-netwerken worden via internetconnecties aangevallen, in de hoop dat er een voet tussen de deur komt. Met alle gevolgen van dien. Het is niet realistisch om te verwachten dat één product of dienst 100% garantie geeft, omdat het een voortdurend ‘kat en muis spel’ is.


Atricom investeert al jaren in kennis en kunde op het gebied van ICT-beveiliging. Er is dan ook een bewuste keuze gemaakt voor de firewall oplossingen van WatchGuard®. Onze medewerkers zijn opgeleid volgens de hoogste eisen en kunnen ondersteuning bieden op elk niveau.


WatchGuard® is wereldwijd marktleider op het gebied van geïntegreerde, multifunctionele zakelijke beveiligingsoplossingen. Deze oplossingen combineren op intelligente wijze industriestandaard hardware, best-in-class security-applicaties en policy-gebaseerde beheertools. WatchGuard® levert gebruikersvriendelijke maar krachtige bescherming voor honderdduizenden bedrijven en organisaties wereldwijd.


De WatchGuard® Firebox-serie is een firewall met de hoogste doorvoersnelheden in de lijn van multifunctionele firewalls met Unified Threat Management (UTM) suites. Deze UTM-suites zijn een verzameling van applicaties die uw netwerk beveiligen.

Packet Filtering, Intrusion Prevention Service (IPS), Reputation Enabled Defense, Webblocker, Spamblocker, Gateway AntiVirus (Gateway AV), Application Control, APT blocker, Data Loss Prevention (DLP) zijn geïntegreerde applicaties in de WatchGuard® firewall’s die u beschermen tegen virussen, spam, webverkeer, webapplicaties, ransomware en verlies van persoonsgegevens.


Atricom levert en beheert de firewalls, maar levert deze producten ook als service abonnement tegen een vast maandelijks bedrag. Atricom is WatchGuard® Managed Security Serviceprovider (MSSP).

Deze service bestaat uit:

- Leveren van de fysieke firewall
- Leveren van de gewenste UTM-suite
- Installatie van de firewall, op basis van de door u aangeleverde gegevens en wensen
- Beheer van de firewall (patches, updates, warnings)
- Monitoring van de firewall
- Kwartaalrapportages

Groeit uw organisatie, of is een grotere bandbreedte vereist, dan neemt Atricom de fysieke firewall terug en levert de gewenste appliance.

Wilt u meer weten over WatchGuard® firewall’s of beveiliging van netwerken? Neem dan contact met ons op: telefonisch op 053 – 4285642 of per e-mail via sales@atricom.nl.

vc

Atricom B.V.

Josink Esweg 8a
7545 PN Enschede
info@atricom.nl
Bel ons

+31 (0)53 428 56 40

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 – 17:00 uur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Abonneer u nu op onze mailing.


BSI-Assurance-Mark-ISO-27001-KEYW
logo-ict-waarborg

© 2019 Atricom B.V. Website gerealiseerd door Nubium. Laat het web voor u werken