Wesselink Buunk BV

Installatiebedrijf Wesselink Buunk in Enschede is de afgelopen jaren flink gegroeid, en wij groeiden met ze mee. Zo is het bedrijf twee keer verhuisd en hebben wij de ICT-voorzieningen op de nieuwe locaties voor ze ingericht.

Meteen oplossen

Op het moment beheren we ruim 30 kantoor werkplekken voor ze. Een paar jaar geleden waren dat er nog een stuk of vijf. Het beheer van het netwerk houdt onder andere in dat wanneer zich een ICT probleem voordoet een medewerker meteen met onze helpdesk contact kan opnemen. Of het een printer is die niet werkt, een vergeten inlog of een mailadres dat veranderd moet worden, we lossen het meteen op. En dat werkt voor beide partijen naar volle tevredenheid.

Makkelijk schakelen

Daarnaast verzorgen we de telefonie voor Wesselink Buunk. We leveren de benodigde software en apparatuur en zorgen ervoor dat alles regelmatig wordt ge-update. De telefonie loopt via het netwerk. En omdat we beide diensten leveren kan er, als dat nodig is, gemakkelijk worden geschakeld. 

Dus: groeit uw bedrijf uit z’n jasje en heeft u behoefte aan meer ICT toepassingen of een grotere capaciteit? Atricom maakt graag een jas op maat!