Watson-Marlow Bredel BV

Watson-Marlow Bredel is een bedrijf dat wereldwijd opereert met industriële pompen. Het moederbedrijf is in Engeland, Atricom verzorgt het netwerkbeheer voor de locaties in Delden en Rotterdam.

Virtuele servers

Het netwerkbeheer bevat onder andere de kantoorwerkplekken en de firewalls. In het geval van dit bedrijf draaien er naast fysieke servers ook virtuele servers. Dat betekent dat er op een vaste server meerdere servers geïnstalleerd worden. Daarmee spreid je de risico’s en is er meer capaciteit beschikbaar.

Zekerheid en veiligheid

Waar Watson-Marlow Bredel ook veel waarde aan hecht is de ‘disaster recovery’ die we voor ze verzorgen. Normaal gesproken val je in het geval van calamiteiten op back-ups terug. Bij een ‘disaster recovery’ worden er eigenlijk voortdurend een soort foto’s van de omgeving gemaakt die gemakkelijk terug te zetten zijn. Daarvoor is het wel noodzakelijk om regelmatig alles te testen. En dat doen we dus ook volgens de laatste normen en procedures. Of, zoals de directeur van Watson- Marlow Bredel het verwoordt: "Onze ICT is ongelooflijk belangrijk geworden. Atricom geeft ons de zekerheid dat het altijd werkt. Een veilig idee."

Dus: opereert u internationaal of werkt u met gevoelige informatie? Atricom zorgt voor een waterdichte veiligheid!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen omtrent beheer & support, klik op onderstaande knop.