ICT project voor Ter Stal van Atricom

terStal Familiemode focust op zorgeloos werken

Hans Koopman, hoofd ICT, vertelt:

terStal is een modebedrijf met fashion voor de hele familie. Je kunt ons zowel online als offline vinden en met meer dan 220 winkels door heel Nederland voorzien wij met meer dan 1000 werknemers een grote groep dames, heren en kinderen van de nieuwste mode. Denk je aan terStal dan denk je aan fashion en no-nonsense.

Zelf ben ik in 1999 bij terStal in dienst gekomen en binnen de organisatie ben ik hoofd ICT. De afdeling ICT is als team verantwoordelijk voor de gehele ICT-omgeving binnen terStal; zowel op het hoofdkantoor als in de winkels.

Functie van ICT

ICT speelt een grote rol binnen terStal: in de winkels moet er via de kassa en met pin afgerekend kunnen worden, bestellingen worden online via een kiosk gedaan en de communicatie met het hoofdkantoor verloopt via een mobiel device. Op het hoofdkantoor wordt in het magazijn Radio Frequency (RF) scanning gebruikt voor onder andere weborders, de verdelingen over de winkels en de complete goederenstroom. Ook op kantoor speelt de ICT een grote rol: verschillende afdelingen gebruiken meerdere systemen om zo samen tot het gewenste resultaat te komen.

De focus op gebied van ICT is om binnen terStal alles zorgeloos te laten werken. Door een stijgende verkoop op het web is het een must dat onze ICT-omgeving 24 uur per dag probleemloos draait. Een ICT-partner die meedenkt en pro-actief werkt, zodat terStal optimaal ontzorgd wordt, is essentieel.


Samenwerking

Wij werken al sinds 2005 met Atricom samen nadat Internet Service Provider en automatiseerder Windonet werd overgenomen door Atricom. Windonet was onze ICT-partner, tot in 2005 de automatisering bij Atricom werd ondergebracht en Windonet Internet Service Provider bleef. Atricom is sindsdien een betrouwbare partner gebleken. Er is merkbaar veel specialistische kennis aanwezig en met de korte communicatielijnen zijn zij goed in staat om snel te handelen bij probleemoplossingen.

Samen met Atricom komen we steeds tot oplossingen die bij de organisatie van terStal passen. Hun inhoudelijk onderbouwde adviezen, volledige informatie en duidelijk offertes helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij ervaren een prima samenwerking met Atricom; we krijgen de persoonlijke aandacht die we nodig hebben. Ze zijn in de buurt en ondersteunen ons altijd, dus ook buiten kantoortijden. terStal zou Atricom dan ook zeker aanbevelen bij onze zakelijke relaties.

Wilt u ook focussen op probleemloos werken? Geen zorgen over uw ICT? Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over Atricom en onze ICT-diensten.