Atricom ICT Project Tel International

Tel International BV zocht een platform waarin beide kantoren kunnen werken

Mirco Wittebroek, manager operations bij Tel International BV, vertelt:

Tel International is een familiebedrijf, dat bestaat sinds 1959. Wij importeren en distribueren decoratieve goederen voor binnen en buiten. Wij hebben een eigentijdse collectie huis-, tuin- en patioproducten. Als importeur en distributeur zijn wij in staat uitgebreide logistieke ondersteuning en diensten als voorraadbeheer en directe winkellevering te bieden. Sinds 1979 zijn wij ook actief in het Verre Oosten, met eigen vestigingen in Hong Kong, Xiamen, Shanghai en Shenzen. Dit geeft ons de mogelijkheid om directe FOB-leveringen aan te bieden van onze Chinese partners. Als het gaat om kwaliteitscontrole, productontwikkeling en logistiek, weten wij wat we moeten doen.

Een goed werkende ICT-omgeving

Een goed werkende ICT-omgeving is binnen Tel International noodzakelijk voor het goed werken van het geïntegreerde ERP systeem in kantoor Hongkong en kantoor Nederland. Voor deze uitdaging (samen kunnen werken in hetzelfde ERP systeem in Hongkong en Nederland) waren wij op zoek naar een passende ICT-partner.

Vanuit mijn vorige werkgever had ik al jarenlang contact en ervaring met Atricom, en onze ERP leverancier heeft Atricom geadviseerd bij de overgang naar onze nieuwe omgeving. Deze ervaring en aanbeveling was voor ons de reden om met Atricom als ICT-partner een samenwerking aan te gaan.

Tel International Project Atricom ICT

Het offertetraject

Het offertetraject was goed. De offerte was duidelijk en compleet, zodat wij de juiste keuze konden maken op basis van alle informatie en adviezen van Atricom. Door de korte lijnen verliep de samenwerking tijdens het realisatieproces met Atricom soepel en eenvoudig. Ook na oplevering worden we ontzorgd en snel geholpen als we ondersteuning nodig hebben.

Kort samengevat kunnen we zeker zeggen dat de migratie en de opgeleverde ICT-omgeving goed werkt en aan onze wensen is voldaan. Ik kan Atricom dan ook aanbevelen als ICT-partner. 

Heeft u zelf ook ICT vraagstukken? Bijvoorbeeld samen werken in verschillende ICT-omgevingen? Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend door ons informeren.