Profect Consultancy B.V. kiest voor zekerheid en ontzorging in ICT

Erwin Bredschneijder, consultant en mede-eigenaar van Profect Consultancy, vertelt:

Bij Profect adviseren en begeleiden we bedrijven bij het verkrijgen van subsidies en het behalen van (ISO) certificaten. Dit doen wij met veel enthousiasme en toewijding sinds 2013.

ICT is voor ons zeer belangrijk. Wij verwerken veel informatie en moeten altijd makkelijk bij onze data kunnen komen om ons werk goed te kunnen doen. Vanuit dat uitgangspunt hebben we dit jaar onze ICT-omgeving opnieuw ingericht.

Capaciteit,  beveiliging en ondersteuning

Een van onze eisen was dat we over voldoende capaciteit beschikken. Daarnaast is beveiliging essentieel: wij willen niet dat onze data in handen komen van onbevoegden. Qua ondersteuning vinden we het heel belangrijk dat we snel en goed geholpen worden als we met een (technisch) probleem te maken hebben. Onze organisatie mag niet lang stil liggen bij ICT problemen; de continuïteit van onze dienstverlening mag niet in het geding zijn. Kortom: we willen graag ontzorgd worden op ICT gebied.


Persoonlijke aandacht & betrokkenheid

Onze keuze voor onze ICT-partner is op Atricom gevallen. Wij kennen Atricom al een aantal jaren omdat we Atricom begeleiden bij ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510 certificeringen. Er was dus al een prettige relatie vanwege deze samenwerking. We hebben Atricom daarbij leren kennen als een bedrijf dat betrokken is bij de klant. Mede door de omvang van Atricom is er veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Natuurlijk speelde mee dat Atricom ISO gecertificeerd is en daarmee laat zien veel aandacht te hebben voor kwaliteit en informatiebeveiliging.

Uitstekende samenwerking

Het begon met een duidelijke offerte. Pascal heeft goed met ons meegedacht en onze wensen om weten te zetten in concrete oplossingen, bijvoorbeeld ten aanzien van de aanschaf van onze nieuwe laptops. Tijdens het proces waarbij de nieuwe ICT-omgeving gerealiseerd werd was de samenwerking uitstekend; we hebben goede en duidelijke afspraken gemaakt. Ook merken we dat Atricom ‘persoonlijk in ICT’ is: Atricom is zeer toegankelijk en je wordt snel en goed geholpen als er iets is. De ondersteuning is hands on en praktisch. We kunnen concluderen dat onze ICT-problemen zijn opgelost en is voldaan aan onze wensen. We bevelen Atricom dan ook zeker aan.

Goede nachtrust


Erwin Bredschneijder ontving het comfortabele Atricom “welterusten” kussen om zo een goede nachtrust nog beter te kunnen faciliteren. Wilt u ook een goede nachtrust? Geen zorgen over uw ICT? Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over Atricom en onze ICT-diensten.