Oude Monnink Motors kiest opnieuw voor Atricom als ICT-partner


Richard Oude Monnink, eigenaar van Oude Monnink Motors B.V. vertelt:

Oude Monnink Motors bestaat sinds 1966 en is al Harley-Davidson dealer vanaf 1974. Wij een familiebedrijf met negen medewerkers, gevestigd in Borne (bij Hengelo) en één van de negen ‘authorized Harley-Davidson’ dealers in Nederland. Als eigenaar geef ik samen met onze zoon Bas richting aan ons bedrijf en regel ik de technische kant van de zaak. Mijn vrouw verzorgt de boekhouding en stuurt de kledingafdeling aan.  

Het belang van ICT

We bieden alles op Harley-Davidsongebied: motoren (nieuw en gebruikt), originele Harley-Davidson kleding en accessoires. Daarnaast doen wij aan tuning, bouwen wij zelf custom build bikes en voeren reparaties en onderhoud uit. Als er nog andere wensen zijn, denken wij graag met onze klanten mee. Binnen Oude Monnink Motors is ICT erg belangrijk geworden. Ons gehele DMS systeem draait op deze omgeving, zonder dit systeem kunnen wij onze bedrijfsvoering niet doen.

Samenwerking met Atricom

We zijn met Atricom in contact gekomen doordat wij als klant zijn mee gegaan met vroegere overnames door Atricom. Inmiddels zijn we alweer jaren klant bij Atricom en we zijn erg tevreden over deze samenwerking. Onze vaste contactpersoon René staat altijd voor ons klaar; een echte topper, met soms nog humor ook. Alle contacten met Atricom zijn gewoon goed. Wij kunnen vragen stellen en dan komt de oplossing eigenlijk vanzelf.

Vervanging van de serveromgeving

In 2020 was onze serveromgeving aan vervanging toe. Voor een vergelijking hebben we nog wel even gekeken bij een andere leverancier, maar je kijkt wel maar je wilt niet weg bij Atricom. Onze serveromgeving is inmiddels geruisloos vervangen door Atricom en we zouden Atricom dan ook zeker aanbevelen als ICT-partner bij onze relaties. De reden? We zijn gewoon erg tevreden.

Wilt u uw ICT ook uitbesteden of kunnen we u helpen met bijvoorbeeld het vervangen van een oude serveromgeving? Stuur ons vrijblijvend een bericht en één van onze medewerkers zal contact met u opnemen.