Aannemersbedrijf J. Ter Horst kiest voor flexibele toekomst in ICT

André Rolink, hoofd administratie en ICT-coördinator van J. ter Horst, vertelt:

Wie toe is aan nieuwbouw of verbouw en op zoek gaat naar een aannemer, gaat vooral op zoek naar zekerheid. De zekerheid van een goede kwaliteit, een verantwoorde prijs, een vlot verloop van de werkzaamheden, het gebruik van de juiste materialen en het correct nakomen van gemaakte afspraken. Als bouwgarant aannemer kunnen wij u die zekerheid bieden. Bovenstaande tekst is niet alleen van toepassing voor de manier van werken op de bouwlocaties van Aannemersbedrijf J. ter Horst maar ook op kantoor. Daarom hebben wij gekozen voor de Atricom Online Werkplek.

Het hart van de onderneming


ICT is inmiddels het hart van de onderneming. Net zo belangrijk als goed kunnen timmeren. De afhankelijkheid van de ICT omgeving binnen Aannemersbedrijf J. ter Horst neemt hand over hand toe. De bestaande omgeving draaide nog stabiel, ook dankzij de goede zorg van Atricom, maar het zetten van de volgende stap – naar de cloud – was er één die niet langer kon wachten. 

Flexibiliteit

Met name flexibel zijn in de ICT diensten (je kan makkelijk opschalen en downsizen) maakt het platform van Atricom erg aantrekkelijk. Dat, in combinatie met een eerlijke prijs en de jarenlange persoonlijke en professionele ondersteuning op ICT vlak, maakt dat wij met veel vertrouwen op het nieuwe platform zijn geland. Met een fijn afrondend gesprek, waarbij Atricom een dikke acht verdiende, is het project afgerond en is Aannemersbedrijf J. ter Horst op ICT gebied in ieder geval klaar voor de toekomst.

Goede nachtrust


André Rolink ontving het comfortabele Atricom “welterusten” kussen om zo een goede nachtrust nog beter te kunnen faciliteren. Wilt u ook een goede nachtrust? Geen zorgen over uw ICT? Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over Atricom en onze ICT-diensten.