Hollandia Authentic B.V.

Al sinds 1933 bakt Hollandia in Enschede diverse soorten Matzes volgens traditioneel recept. U weet wel, dunne ronde crackers die met Pasen op de ontbijttafel verschijnen. Sinds kort is er een aantal authentieke merken aan het assortiment toegevoegd, waaronder de Hollandia Achterhoekse Theebeschuit én Vegter ’s Rolletjes & Knijpertjes. 

Topkwaliteit netwerkbeheer

Hollandia is vanaf het begin vaste klant van Atricom. We leveren sinds 2019 de Atricom online werkplek voor de gemiddeld 10 kantoorplekken. Dat is inclusief de beveiliging en de mailservice. Hollandia is ook een voorbeeld van een bedrijf dat geen eigen IT’ers in dienst heeft en op deze manier toch verzekerd is van kwalitatief hoogstaand netwerkbeheer. 

Persoonlijke aanpak

Er worden dagelijks back-ups gemaakt, gecontroleerd en eventuele afwijkingen eruit gefilterd. Daar kunnen we vervolgens in overleg met Hollandia al dan niet actie op ondernemen. Onze helpdesk is ook voor Hollandia medewerkers te allen tijde bereikbaar. Die persoonlijke aanpak wordt volgens directeur Karsemeijer bijzonder door het bedrijf gewaardeerd. 

Dus: bent u een regionale MKB’er en werkt u graag met vertrouwde gezichten? Atricom, aangenaam; hoe kunnen we u helpen?