Door een persoonlijke en hands on aanpak zijn wij met Atricom als ICT-partner in zee gegaan. 

DR Advocaten is opgericht op 1 september 2020 door advocaten Karolien Dekker en Jeanien Reints: 

"Wij geloven in de wereld vandaag een beetje beter/mooier achterlaten dan gisteren. Dat doen wij door op een duurzame manier complexe juridische uitdagingen op te lossen. Daarbij is ons motto: het is beter een brand te voorkomen, dan er één te blussen. De manier waarop wij naar oplossingen zoeken, is via een speciaal ontwikkeld A4-model. Met dit model maken wij grote ingewikkelde juridische uitdagingen voor de cliënt inzichtelijk op één A4. Het gaat om een integrale aanpak.

Wij kijken niet alleen naar het wettelijk kader, maar ook naar het doel dat de cliënt wil bereiken met de oplossing. Verder stellen wij samen met de cliënt vast wie de betrokkenen zijn, wat de kosten zijn en welke impact de oplossing zal hebben: op de persoon, op een organisatie, op het imago, op ketenpartners etc. Pas als deze puzzel is gelegd, kun je naar de toekomst kijken en de beste route naar de beste oplossing kiezen. Wij zijn advocaten, gespecialiseerd in arbeidsrecht en vastgoed."

"24/7 toegang tot onze ICT-toepassingen is voor ons erg belangrijk"

Binnen DR Advocaten speelt ICT een grote rol. Als advocaten bellen en mailen wij veel. 24-7 toegang tot onze ICT-toepassingen is voor ons erg belangrijk. Niet alleen op kantoor, maar misschien juist wel búiten kantoor, zoals bijvoorbeeld op de rechtbank. Juridische uitdagingen beperken zich namelijk niet tot ons fysieke kantoor en de kantoortijden. Wij moeten op ieder moment bij onze digitale stukken kunnen, om de oplossing aan onze cliënten te bieden.  

Vanuit ons netwerk zijn we met Atricom in contact gekomen. Dit gaf direct een goed gevoel, en door de persoonlijke aanpak vanaf het begin (een aanpak die bij ons als ondernemers past) zijn we met Atricom in zee gegaan.

Verder is privacy voor ons een belangrijk item bij ons werk, omdat wij met vertrouwelijke informatie werken. Dit aspect hebben wij met Atricom vooraf goed doorgenomen en daarvoor hebben zij passende oplossingen geleverd op basis van onze wensen:  

-   goede waarborg dat vertrouwelijke gegevens bij ons in goede handen zijn (privacy)

-   flexibiliteit: zowel qua telefonie als ICT

-   geen ingewikkelde, maar gebruiksvriendelijke oplossingen


 "Ben je als organisatie op zoek naar een partner die je op ICT-gebied ontzorgt? Dan ben je bij Atricom aan het goede adres"

Atricom denkt mee. Nadat Atricom onze wensen en bedoeling had verkend, heeft Atricom passende voorstellen gedaan in de ICT- en telefonie-oplossing. Tijdens de implementatie hebben we ervaren dat Atricom een prettige, hands on aanpak hanteert. Wij weten de weg naar Atricom te vinden bij eventuele ICT-problemen. Het team is makkelijk te bereiken voor vragen en heeft voorkomende ICT-problemen goed weten op te lossen en is duidelijk over de verwachtingen, qua oplossing. 

Ben je als organisatie op zoek naar een partner die je op ICT-gebied ontzorgt, dan ben je bij Atricom aan het goede adres.

Wil je ook meer weten over wat Atricom kan betekenen voor jouw organisatie op ICT-gebied? Neem dan contact met ons op.