De Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is dé organisatie in Overijssel en Drenthe voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Op ruim 90 locaties - of begeleid thuis - leven hun cliënten het leven, en krijgen zij bewezen liefdevolle zorg en ondersteuning van betrokken medewerkers.

Atricom zet zich bij Baalderborg in ter ondersteuning van de ICT omgeving en gebruikers van de ICT omgeving. Dit blijkbaar naar volle tevredenheid van de opdrachtgever, want tijdens een jaarlijks partnerevent van Baalderborg Groep is Atricom als partner van 2019 uitgeroepen. 

Een doelstelling van Atricom is om binnen een klant-leveranciersrelatie altijd als volwaardige partner samen te werken. Als we dan als partner van het jaar worden gekroond, kunnen we rustig zeggen: “doelstelling gehaald”! Met name getoonde flexibiliteit en bereidheid om ook buiten gemaakte afspraken om meer dan 100% inzet te tonen, werden tijdens de uitreiking van de award benadrukt.

Bent u zelf op zoek naar een partner voor uw ICT-zaken? En benieuwd hoe Atricom zo’n partnerschap vorm geeft? Wij gaan graag met u in gesprek.