Araco International BV

Araco in Enschede is groothandel in promotioneel textiel, dus onder andere veiligheidsartikelen, mutsen, sjaals en meer. Het bedrijf neemt het full service pakket bij Atricom af.

Volledige ontzorging

Dat pakket bestaat onder andere uit de Atricom online werkplek, het werkplekbeheer, de firewalls en telefonie. Wij stellen het platform beschikbaar en zorgen ervoor dat alle diensten via dat platform operationeel en up-to-date zijn. Heel handig als je, zoals in het geval van Araco, geen eigen ICT-afdeling hebt. Dan word je op dat gebied via Atricom volledig ontzorgd.

Overzichtelijk en vertrouwd

Zo is er tijdens kantooruren een helpdesk van Atricom bereikbaar in het geval van problemen. Maar ook buiten kantooruren kun je bij calamiteiten via een call center contact met ons krijgen. De servers zijn beschikbaar in de cloud bij Atricom waardoor we in het geval van problemen ook meteen kunnen ingrijpen. Zoals gezegd, de klant heeft er geen omkijken naar. Of zoals Araco het verwoordt: “We hebben alle ICT-zaken bij Atricom geregeld en toch maar één aanspreekpunt. Dat is overzichtelijk en voelt vertrouwd."

Dus: concentreert u zich graag op de core business van uw bedrijf en heeft u weinig kaas van ICT gegeten? Atricom regelt het voor u!