ICT Projecten en ervaringen

Atricom werkt voor zowel MKB als grote bedrijven in de profit en non-profit sector. De aard van de bedrijven in  onze klantenkring is divers en onze tevreden klanten  zijn hét bewijs voor onze uitstekende service.

Op deze pagina vindt u enkele projecten die we onlangs hebben afgerond en hierbij kunt u lezen hoe de ervaring was van onze tevreden opdrachtgevers.

DR Advocaten is met Atricom als ICT-partner in zee gegaan

Binnen DR Advocaten speelt ICT een grote rol. Als advocaten bellen en mailen wij veel. 24-7 toegang tot onze ICT-toepassingen is voor ons erg belangrijk. Niet alleen op kantoor, maar misschien juist wel búiten kantoor, zoals bijvoorbeeld op de rechtbank. Juridische uitdagingen beperken zich namelijk niet tot ons fysieke kantoor en de kantoortijden. Wij moeten op ieder moment bij onze digitale stukken kunnen, om de oplossing aan onze cliënten te bieden. 

Bekijk dit project

Tel International BV zocht een platform waarin beide kantoren kunnen werken

Tel International is een familiebedrijf, dat bestaat sinds 1959. Wij importeren en distribueren decoratieve goederen voor binnen en buiten. Wij hebben een eigentijdse collectie huis-, tuin- en patioproducten. 

Bekijk dit project

Oude Monnink Motors

Oude Monnink Motors bestaat sinds 1966 en is al Harley-Davidson dealer vanaf 1974. Wij een familiebedrijf met negen medewerkers, gevestigd in Borne (bij Hengelo) en één van de negen ‘authorized Harley-Davidson’ dealers in Nederland.

Bekijk dit project

terStal Familiemode focust op zorgeloos werken

terStal is een modebedrijf met fashion voor de hele familie. Je kunt ons zowel online als offline vinden en met meer dan 220 winkels door heel Nederland voorzien wij met meer dan 1000 werknemers een grote groep dames, heren en kinderen van de nieuwste mode.

Bekijk dit project

Profect Consultancy B.V. kiest voor zekerheid en ontzorging in ICT

Bij Profect adviseren en begeleiden we bedrijven bij het verkrijgen van subsidies en het behalen van (ISO) certificaten. Dit doen wij met veel enthousiasme en toewijding sinds 2013.

Bekijk dit project

Aannemersbedrijf J. Ter Horst kiest voor flexibele toekomst in ICT

Wie toe is aan nieuwbouw of verbouw en op zoek gaat naar een aannemer, gaat vooral op zoek naar zekerheid. De zekerheid van een goede kwaliteit, een verantwoorde prijs, een vlot verloop van de werkzaamheden.

Bekijk dit project

Araco International BV

Araco in Enschede is groothandel in promotioneel textiel, dus onder andere veiligheidsartikelen, mutsen, sjaals en meer. Het bedrijf neemt het full service pakket bij Atricom af.

Bekijk dit project

Wesselink-Buunk BV

"We willen zekerheid, betrokkenheid en iemand die met ons meedenkt. Atricom maakt dit meer dan waar. "

Bekijk dit project

Watson-Marlow Bredel BV

"Onze ICT is ongelooflijk belangrijk geworden. Atricom geeft ons de zekerheid dat het altijd werkt. Een veilig idee."

Bekijk dit project

Hollandia Authentic B.V.

Hollandia is vanaf het begin vaste klant van Atricom. We leveren de Atricom online werkplek voor de gemiddeld 10 kantoorplekken.

Bekijk dit project

Hartman Outdoor Products

"Atricom houdt voor ons in de gaten wat er op de firewalls wordt gedetecteerd en informeert ons daarover"

Bekijk dit project

De Baalderborg Groep

Atricom zet zich bij Baalderborg in ter ondersteuning van de ICT omgeving. Dit blijkbaar naar volle tevredenheid van de opdrachtgever, want tijdens een jaarlijks partnerevent van Baalderborg Groep is Atricom als partner van 2019 uitgeroepen.

Bekijk dit project