Over Atricom

Atricom is uw specialist voor allround ICT- en automatiseringsoplossingen. Voor ieder bedrijf is een goed doordachte en soepel werkende automatiseringsomgeving essentieel. Ons team van gecertificeerde specialisten begrijpt dat als geen ander. Met één aanspreekpunt, heldere rapportages en maatwerkoplossingen voor elk bedrijf staan wij altijd voor u klaar.

Over Atricom

Persoonlijk betrokken ICT-specialisten

Samen met u kijken we welke ICT-oplossingen uw bedrijf écht verder helpen. Op basis hiervan wordt een plan gemaakt dat 100% is afgestemd op uw bedrijf. Wij denken met u mee en ondersteunen u, niet alleen tijdens het implementatieproces maar ook daarna. En steeds heeft u contact met uw eigen aanspreekpunt. 

Als ondernemer wilt u graag weten waar u aan toe bent. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zorgen we voor helderheid, zowel in onze service als in onze communicatie. We houden van duidelijke afspraken en gedegen periodieke rapportages. Zo kunt u precies zien welke resultaten onze diensten opleveren voor uw bedrijf.

Wij nemen u werk uit handen

Wij nemen u werk uit handen

Waar het om ICT gaat, neemt Atricom u graag het werk uit handen. Met onze complete en toekomstgerichte oplossingen zorgen we ervoor dat u geen omkijken heeft naar het functioneren en het beheer van uw systemen en netwerken. Zo kunt u zich concentreren op wat voor u écht belangrijk is: uw business.

...making excellence a habit.

ISO 27001

Atricom is sinds 25 november 2016 officieel ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat wij informatiebeveiliging op de juiste wijze waarborgen en onze relaties hierop kunnen vertrouwen. De ISO/IEC 27000-serie is de internationale norm voor het Information Security Management System (ISMS)

» Lees meer
...making excellence a habit.

Persoonlijke kennismaking

Graag bekijken we samen de behoeftes van uw organisatie. Zo kunnen we u adviseren over oplossingen die interessant zijn voor uw bedrijf. Dat kost niets en levert u nieuwe inzichten op.

Kennismaken kan telefonisch of via onze live chat, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u ons weten wat uw voorkeur heeft?

Stel direct uw vraag

Direct via LiveChat

Of bel: 053 428 56 40

Of maak een afspraak

Kom vrijblijvend bij mij langs

 

Atricom B.V.

Josink Esweg 8a
7545 PN Enschede
info@atricom.nl
Bel ons

+31 (0)53 428 56 40

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 – 17:00 uur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Abonneer u nu op onze mailing.


BSI-Assurance-Mark-ISO-27001-KEYW
logo-ict-waarborg

© 2019 Atricom B.V. Website gerealiseerd door Nubium. Laat het web voor u werken