Over Atricom

Atricom is uw specialist voor allround ICT- en automatiserings oplossingen. Voor ieder bedrijf is een goed doordachte en soepel werkende automatiseringsomgeving essentieel.

Ons team van gecertificeerde specialisten begrijpt dat als geen ander. Met één aanspreekpunt, heldere rapportages en maatwerkoplossingen voor elk bedrijf staan wij altijd voor u klaar.

Persoonlijk betrokken ICT-specialisten

Samen met u kijken we welke ICT-oplossingen uw bedrijf écht verder helpen. Op basis hiervan wordt een plan gemaakt dat 100% is afgestemd op uw bedrijf. Wij denken met u mee en ondersteunen u, niet alleen tijdens het implementatieproces maar ook daarna. En steeds heeft u contact met uw eigen aanspreekpunt. 

Als ondernemer wilt u graag weten waar u aan toe bent. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zorgen we voor helderheid, zowel in onze service als in onze communicatie. We houden van duidelijke afspraken en gedegen periodieke rapportages. Zo kunt u precies zien welke resultaten onze diensten opleveren voor uw bedrijf.


Wij nemen u werk uit handen

Waar het om ICT gaat, neemt Atricom u graag het werk uit handen. Met onze complete en toekomstgerichte oplossingen zorgen we ervoor dat u geen omkijken heeft naar het functioneren en het beheer van uw systemen en netwerken. 

Bekijk onze ICT diensten

ISO en NEN certificeringen

Om informatiebeveiliging en kwaliteit naar een optimaal niveau te brengen is Atricom ISO27001, ISO9001 en NEN7510 gecertificeerd. Lees via de onderstaande knop wat deze certificeringen inhouden en wat het voor u kan betekenen.

Bekijk onze certificeringen

Persoonlijke kennismaking

Graag bekijken we samen de behoeftes van uw organisatie. Zo kunnen we u adviseren over oplossingen die interessant zijn voor uw bedrijf. Dat kost niets en levert u nieuwe inzichten op. Atricom staat voor persoonlijke kennismaking, maar momenteel wel even digitaal. Wanneer het weer kan hopen wij u ook persoonlijk te ontmoeten.

Neem contact op

Projecten

Atricom werkt voor zowel MKB als grote bedrijven in de profit en non-profit sector. De aard van de bedrijven in  onze klantenkring is divers en onze tevreden klanten zijn hét bewijs voor onze uitstekende service.

Bekijk onze projecten


Onze ICT diensten