Servers en PC's

Niet alleen voor het aanleggen van netwerken en verbindingen en het installeren of beheren van uw hardware kunt u bij ons terecht. Atricom kan ook de aanschaf van betrouwbare servers en pc's voor u verzorgen. 

A-merk producten + de service van Atricom = zekerheid, betrouwbaarheid en veiligheid!

Servers & PC's

Specifieke hardware voor uw ICT-omgeving

Elke ICT-omgeving vereist specifieke hardware- en softwareoplossingen. Atricom heeft volop ervaring met servers en pc's van uiteenlopende merken en staat u graag bij in uw keuze. Door uw hardware en software goed aan te laten sluiten op uw manier van werken kunnen we ICT-processen beter, sneller en soepeler laten verlopen.

Atricom beschikt over een groot netwerk van nationale en internationale distributeurs. Ons netwerk stelt ons in staat om alle denkbare producten aan te kunnen bieden tegen een scherpe prijs. Met onze productkennis en service weet u zeker dat uw hardware bij Atricom in goede handen is.

Atricom: ook uw adres voor software

Atricom: ook uw adres voor software

In de loop der jaren heeft Atricom volop ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende software. Bent u op zoek naar een programma voor een specifieke taak in uw organisatie, dan is de kans groot dat wij u iets kunnen aanbevelen. Uiteraard kan de software ook via Atricom worden aangeschaft.

Persoonlijke uitleg

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van hardware en software? We bekijken graag vrijblijvend de wensen en uitdagingen binnen uw organisatie.

Kennismaken kan telefonisch of via de live chat, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u ons weten wat uw voorkeur heeft?

Stel direct uw vraag

Direct via LiveChat

Of bel: 053 428 56 40

Of maak een afspraak

Kom vrijblijvend bij mij langs

 

Atricom B.V.

Josink Esweg 8a
7545 PN Enschede
info@atricom.nl
Bel ons

+31 (0)53 428 56 40

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 – 17:00 uur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Abonneer u nu op onze mailing.


BSI-Assurance-Mark-ISO-27001-KEYW
logo-ict-waarborg

© 2019 Atricom B.V. Website gerealiseerd door Nubium. Laat het web voor u werken