Bedrijfsnetwerken

Het aanleggen van bedrijfsnetwerken is voor Atricom dagelijkse kost. Uw ICT-infrastructuur waaronder pc's, servers en randapparatuur, interne en externe verbindingen waaronder telefonie en zakelijk internet kunnen door Atricom op een slimme en betrouwbare manier worden aangelegd. 

Bedrijfsnetwerken

Netwerkbeheer voor de moderne tijd

Atricom is volledig up to date en realiseert voor u graag een bedrijfsnetwerk dat klaar is voor de huidige en toekomstige manier van werken. Met onze allround ervaring bieden we u diverse oplossingen voor bijvoorbeeld draadloos internet, werken op verschillende apparaten, thuiswerken (en beveiligde verbindingen van buitenaf) en cloud diensten.

Atricom kan u helpen bij de aanleg van een volledig bedrijfsnetwerk. Wij kunnen u helpen met bijvoorbeeld:

Atricom, voor aanleg en beheer

Atricom, voor aanleg en beheer

Atricom ontzorgt u volledig als het aankomt op netwerkbeheer. Ons team van gecertificeerde specialisten heeft volop ervaring met het aanleggen en beheren van bedrijfsnetwerken in de breedste zin des woords. Eenmaal aangelegd kunnen wij u de ondersteuning blijven bieden die uw organisatie wenst, bijvoorbeeld in de vorm van netwerkbeheer of support.

Persoonlijke kennismaking

Elke organisatie heeft eigen ICT-uitdagingen. We kijken graag eens mee om uw uitdagingen en de mogelijkheden in kaart te brengen. Dat kost u niets, en levert nieuwe inzichten op.

Kennismaken kan telefonisch of via onze live chat, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u weten wat uw voorkeur heeft?

Stel direct uw vraag

Direct via LiveChat

Of bel: 053 428 56 40

Of maak een afspraak

Kom vrijblijvend bij mij langs

 

Atricom B.V.

Josink Esweg 8a
7545 PN Enschede
info@atricom.nl
Bel ons

+31 (0)53 428 56 40

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 – 17:00 uur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Abonneer u nu op onze mailing.


BSI-Assurance-Mark-ISO-27001-KEYW
logo-ict-waarborg

© 2019 Atricom B.V. Website gerealiseerd door Nubium. Laat het web voor u werken