Server hosting

Server hosting "in de cloud": wel zo veilig voor uw bedrijfsvoering. U werkt niet met een fysieke server op uw eigen locatie, maar maakt gebruik van een VPS (virtual private server) van Atricom. 

Uw bestanden staan over een beveiligde verbinding altijd tot uw beschikking. Diverse maatregelen zorgen ervoor dat uw data en bedrijfsgegevens altijd veilig worden opgeslagen.

Wat is een VPS (virtuele server)?

Bij een VPS gebruikt u niet een fysieke server op uw bedrijfslocatie, maar een virtuele server welke gehost wordt door Atricom.

Doordat hardware wordt gedeeld, heeft een virtuele server voordelen voor de kosten en continuïteit van uw bedrijfsvoering. Doordat de servers van Atricom gehost worden in twee verschillende datacenters is het bovendien veel veiliger. Uw data is minder kwetsbaar voor bijvoorbeeld diefstal of brand.

In het geval van calamiteiten of storingen kunt u ongehinderd verder werken en kunnen de virtuele servers eenvoudig worden verhuisd naar een andere server.

Atricom kan steeds snel en eenvoudig insprelen op de eisen en wensen van uw organisatie. Uw virtuele server kan eenvoudig worden opgeschaald. Atricom verzorgt voor u de installatie, monitoring, back-ups en updates van de server.
De voordelen van server hosting bij Atricom

De virtuele servers van Atricom zijn ondergebracht bij Atricom en in een datacenter op een externe locatie. De twee streng beveiligde datacenters zijn geografisch gescheiden, waardoor uw data goed beveiligd is tegen bijvoorbeeld inbraak en brand. Danzij diverse noodvoorzieningen zorgen wij er bovendien voor dat u te allen tijde toegang heeft tot uw server. Atricom biedt zowel Linux- als Windows-omgevingen aan.Server hosting Atricom Persoonlijk in ICT Enschede VPS Virtual Private Server

Persoonlijke uitleg over server hosting?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en wat een virtual server kan doen voor uw bedrijf?

Wij bekijken graag welke kansen een VPS biedt voor de veiligheid, continuïteit en kosten van uw bedrijfsvoering.

Dat kost u niets en levert u nieuwe inzichten op.