Online werkplek

Werken in de cloud biedt mogelijkheden voor elk modern bedrijf. Door alle benodigde software en bestanden online beschikbaar te maken voor medewerkers kunnen zij overal werken. Op kantoor, thuis, op een flexplek of op locatie bij de klant. Veel cloudoplossingen zijn bovendien beschikbaar voor PC én Mac en bovendien voor smartphones en tablets.

De cloudoplossingen van Atricom onderscheiden zich door een hoge beschikbaarheid, flexibiliteit, veiligheid en schaalbaarheid. De cloud-diensten worden verzorgd vanuit meerdere betrouwbare Nederlandse datacenters.

Online werkplek

Online werken in de praktijk

Een werkplek in de cloud beschikt over alle programma's en bestanden die uw medewerkers nodig hebben. De juiste combinatie van diensten zorgt ervoor dat uw medewerkers overal hun werk kunnen doen en dat uw bedrijfsgegevens veilig worden opgeslagen, maar overal toegankelijk zijn voor uw medewerkers. Atricom levert diverse clouddiensten, waaronder: online werkplekken, Microsoft Office 365 en back-ups.

Atricom maakt gebruik van meerdere betrouwbare datacenters in Nederland. De beschikbaarheid van onze cloud-diensten waarborgen we met o.a. een geavanceerde (nood)stroomvoorziening en redundant verbindingen. 

Onze ervaren professionals staan altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw applicatie, werkplek en gegevens altijd beschikbaar zijn.

vc

Persoonlijke uitleg

Graag bekijken we samen met jou je organisatie, situatie en behoeftes. Zo kunnen we je adviseren wat de beste oplossing is. Dat kost je niks en levert je nieuwe inzichten op.

Je mag ons bellen, maar we willen ook bij je langskomen. Laat je ons weten hoe jij het wenst?

Stel direct uw vraag

Direct via LiveChat

Of bel: 053 428 56 40

Of maak een afspraak

Kom vrijblijvend bij mij langs

 

Atricom B.V.

Josink Esweg 8a
7545 PN Enschede
info@atricom.nl
Bel ons

+31 (0)53 428 56 40

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 – 17:00 uur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Abonneer u nu op onze mailing.


BSI-Assurance-Mark-ISO-27001-KEYW
logo-ict-waarborg

© 2019 Atricom B.V. Website gerealiseerd door Nubium. Laat het web voor u werken