Data Recovery Service (DRS)

Automatisering biedt veel voordelen, maar brengt ook risico's met zich mee. De afhankelijkheid van datavoorzieningen wordt bij de meeste bedrijven steeds groter.

De data moet altijd beschikbaar zijn. Een zogenaamde "disaster" zoals een servercrash, brand of diefstal is een ware nachtmerrie.

Met de juiste oplossingen kunt u kostbare gegevensverlies of tijdrovende dataherstel voorkomen. Onze Data Recovery Service helpt u snel weer operationeel te zijn.


Wat is de Data Recovery Service?

De traditionele (online) back-up biedt u mogelijkheden data te herstellen, maar afhankelijk van de omvang van uw gegevensverlies kan het herstel dagen tot een week in beslag nemen. Atricoms Data Recovery Service lost dat voor u op: met de juiste, gerenommeerde software bovenop uw standaard back-up mogelijkheden bent u binnen enkele uren weer operationeel.

Atricom helpt u met het inrichtenvan een permanente uitwijkomgeving. Zo komt uw organisatie bij een incident niet stil te liggen, maar kunt u snel weer aan het werk met toegang tot al uw belangrijke bedrijfsdata.

Atricoms Data Recovery Service werkt bovendien op elke locatie en is niet hardware-afhankelijk.


De voordelen van Atricom

Een goed doordachte en soepel werkende automatiseringsomgeving is van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Atricom begrijpt dat als geen ander. Wij zorgen ervoor dat uw systemen uw organisatie zo goed mogelijk ondersteunen, en dat altijd met een persoonlijke touch. 


Persoonlijke kennismaking


Bent u benieuwd wat onze Data Recovery Service (DRS) kan betekenen voor uw organisatie?
Of bent u benieuwd naar de technische en/of praktische details? We maken graag kennis met uw organisatie.