Cloud oplossingen

Cloud oplossingen is één van de drie categorie binnen onze ICT Diensten. Onder Cloud oplossingen vallen de volgende diensten.


Office 365

Een volledige software-installatie van Microsoft Office binnen handbereik van uw werknemers? Kies dan voor Office 365. Daarmee zijn de meest gebruikte programma's binnen uw bedrijf altijd en overal, vanaf elk apparaat, beschikbaar.

Office 365

Online backup

Uw digitale bestanden behoren tot het meest kostbare bezit van uw bedrijf. Ze zijn namelijk onvervangbaar. Wanneer u uw bedrijfsdata niet veilig opslaat, vormt dit een enorm risico voor uw organisatie. Door uw bestanden extern op te slaan behoedt u uw organisatie voor problemen.

Online backup

Data Recovery

Automatisering biedt veel voordelen, maar brengt ook risico's met zich mee. De afhankelijkheid van datavoorzieningen wordt bij de meeste bedrijven steeds groter. De data moet altijd beschikbaar zijn.

Data Recovery

Online werkplek

Werken in de cloud biedt mogelijkheden voor elk modern bedrijf. Door alle benodigde software en bestanden online beschikbaar te maken voor medewerkers kunnen zij overal werken. Op kantoor, thuis, op een flexplek of op locatie bij de klant.

Online werkplekken

Server hosting

Server hosting "in de cloud": wel zo veilig voor uw bedrijfsvoering. U werkt niet met een fysieke server op uw eigen locatie, maar maakt gebruik van een VPS (virtual private server) van Atricom.

Server hosting