Netwerkbeheer Atricom Enschede ICT

Netwerkbeheer

Een netwerkbeheerder zorgt ervoor dat uw lokale netwerk en verbindingen met de buitenwereld goed functioneren en over voldoende capaciteit beschikken. Ook verzorgt de netwerkbeheerder de veiligheid van uw netwerken en daarmee de beveiliging van uw data.

De ervaren netwerkbeheerders van Atricom zorgen graag voor uw netwerken, eventueel gecombineerd met support en/of systeembeheer.


Persoonlijke kennismaking

Uw netwerkbeheer uitbesteden aan Atricom? Graag bekijken we samen uw organisatie, situatie en behoeften. Zo kunnen we u adviseren over het beheer van uw netwerken. Dat kost u niets, en levert u nieuwe inzichten op.


Remote netwerkbeheer door Atricom

Bij netwerkbeheer op afstand door Atricom worden de systemen en infrastructuur van uw bedrijf via een veilige verbinding gecontroleerd op de juiste werking. Eventuele problemen worden hierdoor op tijd gesignaleerd en verholpen, waardoor uitval van de systemen kan worden voorkomen.

De mogelijkheden bij remote netwerkbeheer:

  • 24/7 monitoring
  • Management tools voor hard- en software
  • Contractbeheer
  • Applicatiebeheer
  • Gebaseerd op ITIL standaarden


Wanneer is netwerkbeheer door Atricom interessant?

Netwerkbeheer uitbesteden (eventueel in combinatie met systeembeheer of support) is interessant voor bedrijven met én zonder eigen ICT-afdeling. Misschien bent u voor specifieke onderdelen op zoek naar een specialist met de juiste kennis of bent u (al dan niet tijdelijk) op zoek naar meer capaciteit. Atricom levert altijd een oplossing op maat: remote beheer, netwerkbeheer op afroep of netwerkbeheer op detacheringsbasis.


Persoonlijke kennismaking


Uw netwerkbeheer uitbesteden aan Atricom? Graag bekijken we samen uw organisatie, situatie en behoeften. 
Zo kunnen we u adviseren over het beheer van uw netwerken. Dat kost u niets, en levert u nieuwe inzichten op.