Netwerkbeheer

Een netwerkbeheerder zorgt ervoor dat uw lokale netwerk en verbindingen met de buitenwereld goed functioneren en over voldoende capaciteit beschikken. Ook verzorgt de netwerkbeheerder de veiligheid van uw netwerken en daarmee de beveiliging van uw data.

De ervaren netwerkbeheerders van Atricom zorgen graag voor uw netwerken, eventueel gecombineerd met support en/of systeembeheer.

Netwerkbeheer

Remote netwerkbeheer door Atricom

Bij netwerkbeheer op afstand door Atricom worden de systemen en infrastructuur van uw bedrijf via een veilige verbinding gecontroleerd op de juiste werking. Eventuele problemen worden hierdoor op tijd gesignaleerd en verholpen, waardoor uitval van de systemen kan worden voorkomen.

De mogelijkheden bij remote netwerkbeheer:

  • 24/7 monitoring
  • Management tools voor hard- en software
  • Contractbeheer
  • Applicatiebeheer
  • Gebaseerd op ITIL standaarden
Wanneer is netwerkbeheer door Atricom interessant?

Wanneer is netwerkbeheer door Atricom interessant?

Netwerkbeheer uitbesteden (eventueel in combinatie met systeembeheer of support) is interessant voor bedrijven met én zonder eigen ICT-afdeling. Misschien bent u voor specifieke onderdelen op zoek naar een specialist met de juiste kennis of bent u (al dan niet tijdelijk) op zoek naar meer capaciteit. Atricom levert altijd een oplossing op maat: remote beheer, netwerkbeheer op afroep of netwerkbeheer op detacheringsbasis.

Persoonlijke kennismaking

Uw netwerkbeheer uitbesteden aan Atricom? Graag bekijken we samen uw organisatie, situatie en behoeften. Zo kunnen we u adviseren over het beheer van uw netwerken. Dat kost u niets, en levert u nieuwe inzichten op.

Kennismaken kan telefonisch of via onze live chat, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u ons weten wat uw voorkeur heeft?

Stel direct uw vraag

Direct via LiveChat

Of bel: 053 428 56 40

Of maak een afspraak

Kom vrijblijvend bij mij langs

 

Atricom B.V.

Josink Esweg 8a
7545 PN Enschede
info@atricom.nl
Bel ons

+31 (0)53 428 56 40

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 – 17:00 uur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Abonneer u nu op onze mailing.


BSI-Assurance-Mark-ISO-27001-KEYW
logo-ict-waarborg

© 2019 Atricom B.V. Website gerealiseerd door Nubium. Laat het web voor u werken