ICT Security

De afhankelijkheid van systemen, bedrijfsnetwerken en digitale informatie is voor de meeste bedrijven groot. Het is belangrijk uw systeem en uw data goed te beschermen tegen aanvallen en virussen. 

Atricom weet precies hoe u uw data en systemen veiligstelt. Wij inventariseren graag welke stappen er gezet kunnen worden om uw bedrijfsnetwerk te beveiligen en kunnen u helpen met het implementeren van de juiste oplossingen.

ICT Security

Antivirus & Firewall voor bedrijfsnetwerken

Virussen kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfsinformatie ontoegankelijk wordt en kunnen uw systemen onbruikbaar maken. Juist bedrijfsnetwerken zijn kwetsbaar omdat daar de afhankelijkheid groot is en een bedrijf veel schade lijdt als het mis gaat. De juiste antivirus software helpt uw systeem en data te beschermen.

Een firewall houdt ongewenste bezoekers buiten de deur en reguleert welke verbindingen van buitenaf wel en niet zijn toegestaan. Een goed ingestelde firewall zorgt ervoor dat uw werknemers ongestoord hun werk kunnen doen, maar dat mensen met verkeerde intenties buiten de deur blijven.

Data security door Atricom

Data security door Atricom

Er is weinig zo kostbaar én zo onvervangbaar voor een bedrijf als de bedrijfsdata. Het is belangrijk deze goed te beschermen tegen verlies. Atricom kan u helpen met back-ups van uw servers. Zo bent u ervan verzekerd dat uw gegevens dagelijks veilig en op meerdere plaatsen wordt opgeslagen: bij Atricom en in een tweede datacenter op een andere locatie. Zo loopt u geen enkel risico. Lees meer

Welcome to the top of the security food chain

WatchGuard

WatchGuard® ICT-beveiliging: “Keep the bad guys out!”

Bedreigingen door gebruik van hacks zijn onzichtbaar en zitten ergens in de digitale wereld. ICT-netwerken worden via internetconnecties aangevallen, in de hoop dat er een voet tussen de deur komt. Met alle gevolgen van dien. Het is niet realistisch om te verwachten dat één product of dienst 100% garantie geeft, omdat het een voortdurend ‘kat en muis spel’ is.

» Lees meer
Welcome to the top of the security food chain

Persoonlijke kennismaking

Nu bijna alles digitaal is, is ICT security erg belangrijk.
We bespreken graag de kansen en risico's voor uw bedrijf.
Dat kost u niets, en levert u nieuwe inzichten op.

Kennismaken kan telefonisch of via onze live chat, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u ons weten wat uw voorkeur heeft?

Stel direct uw vraag

Direct via LiveChat

Of bel: 053 428 56 40

Of maak een afspraak

Kom vrijblijvend bij mij langs

 

Atricom B.V.

Josink Esweg 8a
7545 PN Enschede
info@atricom.nl
Bel ons

+31 (0)53 428 56 40

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 – 17:00 uur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Abonneer u nu op onze mailing.


BSI-Assurance-Mark-ISO-27001-KEYW
logo-ict-waarborg

© 2019 Atricom B.V. Website gerealiseerd door Nubium. Laat het web voor u werken