Beheer & support

Beheer & Support is één van de drie categorie binnen onze ICT diensten. Onder beheer & support vallen de volgende diensten.


ICT Security

Atricom weet precies hoe u uw data en systemen veiligstelt. Wij inventariseren graag welke stappen er gezet kunnen worden om uw bedrijfsnetwerk te beveiligen en kunnen u helpen met het implementeren van de juiste oplossingen.

ICT Security

ICT Helpdesk

De Atricom Helpdesk ondersteunt bij storingen en kan wijzigingen doorvoeren op de computer of uw bedrijfsnetwerk. Problemen worden snel verholpen en wijzigingen die uw werknemers in staat stellen hun werk goed te doen kunnen snel worden doorgevoerd.

ICT Helpdesk

Systeembeheer

Een goed beheer van de computers en servers stelt uw medewerkers in staat hun werk goed te kunnen uitvoeren en voorkomt storingen. De ervaren systeembeheerders van Atricom zorgen graag voor uw computers, eventueel gecombineerd met support en/of netwerkbeheer.

Systeembeheer

Netwerkbeheer

Een netwerkbeheerder zorgt ervoor dat uw lokale netwerk en verbindingen met de buitenwereld goed functioneren en over voldoende capaciteit beschikken. Ook verzorgt de netwerkbeheerder de veiligheid van uw netwerken en daarmee de beveiliging van uw data.

Netwerkbeheer