Vakantie en ICT-beheer: hoe gaat dit goed samen

Vakantie en ICT-beheer: hoe gaat dit goed samen?

Namens het team van Atricom wens ik je een mooie vakantieperiode. Tijd om te ontspannen en fijne herinneringen te maken door mooie momenten te beleven. De Corona omstandigheden zijn misschien uitdagend, tegelijkertijd kúnnen we nu wel op vakantie. Hoe doe je dat nu zo zorgeloos mogelijk?

Zorgeloos op vakantie

Met beheer en (eind)gebruikersondersteuning door Atricom kan je vakantie ook echt beginnen. Een ICT-omgeving en gebruikersondersteuning in eigen beheer heeft in een vakantieperiode vaak te maken met uitdagingen bij continuïteit, en beschikbaarheid van voldoende capaciteit. Voor Atricom zijn die uitdagingen onderdeel van onze bedrijfsprocessen. Zo spreiden we onze vakanties met ons technische team zo optimaal mogelijk, en plannen we in de zomervakantieperiode geen projecten die niet per sé in die periode uitgevoerd hoeven te worden.

Laat het aan Atricom over

Op vakantie gaan zonder op ICT gebied van alles te hoeven regelen is al mooi meegenomen, er zijn nog meer voordelen bij het uitbesteden van ICT-beheer en gebruikersondersteuning. Zo kan je zelf de regie in huis houden en de uitvoering aan Atricom uitbesteden. Of allebei aan Atricom overlaten. Die uitvoering door Atricom is schaalbaar, continue en breed inzetbaar. Ook maak je gebruik van onderlinge kennisdeling: kennis en ervaring bij andere opdracht gevende organisaties en onderlinge kennisdeling in ons technische team is een toegevoegde waarde voor al onze opdrachtgevers.

Interesse in de mogelijkheden?

Heb je interesse om een keer met mij in gesprek te gaan over de mogelijkheden die Atricom biedt? Ik zorg voor de koffie en een geschikte ruimte en hoor graag hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen op ICT-gebied. Mail mij op bart@atricom.nl of bel ons.