Update ontwikkelingen rondom overname Atricom B.V. door Connectworks IT Professionals

Zoals je hebt kunnen lezen in onze vorige blog zijn wij samengegaan met Connectworks IT professionals uit Almelo. Hoog tijd dus om een update te geven over de afgelopen weken.

Bart, onze commercieel manager, heeft er veel zin in om ink aan de slag te gaan met de overname. ''Het is toch een prachtige uitdaging om mee te werken om van twee bedrijven één succesvolle onderneming te maken. Door deze overname kunnen wij ook de komende jaren een hoogwaardige dienstverlening aan jou als klant garanderen. Daar doen wij het uiteindelijk voor.''

''Ondertussen zijn al veel klantgesprekken en -bezoeken geweest waarbij we hebben uitgelegd wat Connectworks voor Atricom gaat betekenen. Met deze krachtige samenwerking kunnen we nog betere ICT oplossingen bieden op de vertrouwde persoonlijke manier'', aldus Bart.

Ik zie de overname als één grote kans, voor jou als klant,maar ook zeker voor mijzelf. Ik vind het namelijk belangrijk om in beweging te blijven.

We zijn afgelopen weken naast onze normale werkzaamheden druk bezig geweest om onze systemen en processen in kaart te brengen, om zodoende te beoordelen wat er mogelijk eciënter kan. Verder weten onze engineers en de engineers van Connectworks elkaar al goed te vinden en zijn ze ondertussen al bij meerdere projecten onderling betrokken.

''Zowel de collega's van Atricom als van Connectworks stonden te popelen om elkaar beter te leren kennen. Het ophalen van het kerstpakket was dan ook een mooie gelegenheid om eens bij elkaar in het kantoor te kijken en collega's te leren kennen. Super gaaf om te zien dat iedereen zo enthousiast is'', aldus Bart.

Mocht je vragen hebben dan staan wij graag voor je klaar. Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.