Systeembeheer en support op maat inhuren

Past een ict afdeling niet binnen jouw organisatie, dan kun je jouw beheer en support bij ons uitbesteden. Maar ook als je wel over eigen ICT-medewerkers beschikt kunnen we je op allerlei manieren helpen. 

Bedrijven zijn in steeds meer afhankelijk van computers en bedrijfsdata. Een goed beheer van computers en servers stelt jouw medewerkers in staat hun werk uit te voeren en voorkomt storingen. Het zorgt er ook voor dat jouw data veilig worden bewaard. Tegenwoordig geen overbodige luxe, gezien de bedrijven die de afgelopen tijd in het nieuws zijn gekomen waarvan de systemen gehackt waren. Dat wil je natuurlijk voorkomen, want de gevolgen zijn vaak niet te overzien. Daar kunnen we jou bij helpen. Lees in onze nieuwe blog wat we daarin voor jou kunnen betekenen.

De ervaren systeembeheerders van Atricom zorgen graag voor jouw werkplekken, eventueel gecombineerd met support en/of netwerkbeheer. We leveren altijd een oplossing op maat: remote beheer, systeembeheer op afroep of systeembeheer op detacheringsbasis. Via een beveiligde verbindingen kunnen we de meeste systeembeheertaken op afstand uitvoeren. Je hebt geen omkijken naar het periodiek onderhoud en het maken van back-ups. Zijn er problemen of moet er iets gewijzigd worden? Dan kijken we of het op afstand kan en anders komen we bij je langs. 

Systeembeheer door Atricom omvat onder andere de volgende taken:

  • Geautomatiseerde back-ups
  • Updates voor besturingssystemen en software
  • Het installeren en instellen van hardware en software
  • Werkplek- en gebruikersbeheer
  • Netwerkbeheer en support.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden.