Succesvolle audit

We zijn er trots op dat we opnieuw de certificeringen voor ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 binnen hebben gehaald. We zijn de driedaagse audit, die jaarlijks door externe auditor BSI wordt uitgevoerd, zonder afwijkingen doorgekomen. Leuk, zul je denken, maar wat heb ik daaraan? Nou, het betekent dat onze diensten op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging piekfijn in orde zijn.

ISO 9001

ISO 9001 is een wereldwijde certificering voor kwaliteitsmanagement. Die zorgt ervoor dat wij onze organisatie goed beheersen, dat onze producten en diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten, maar ook andere belanghebbenden. Denk bijvoorbeeld aan aanverwante wetgeving.

ISO 27001

De ISO 27001 certificering houdt in dat we informatiebeveiliging op de juiste manier waarborgen. Het betekent onder andere dat vertrouwelijke data van onze relaties vertrouwelijk blijven.

NEN 7510

Het vertrouwelijk houden van vertrouwelijke data is ook een belangrijke vereiste voor organisaties in de zorgsector. Daarvoor staat de NEN 7510 certificering garant. Deze norm is wettelijk verplicht voor zorgverleners. Atricom heeft diverse klanten in de zorgsector. Dus deze certificering is een waardevolle aanvulling om ook deze klanten de benodigde veiligheid en betrouwbaarheid te kunnen bieden. De norm beschrijft onder andere hoe je risico’s bij informatiebeveiliging kunt afwegen en hoe je met patiëntgegevens dient om te gaan.

De mogelijkheden voor jouw organisatie

Kortom, wij blij met onze succesvolle audit. Jij blij met de kwaliteit die we je daarmee kunnen garanderen. Wil je meer over onze diensten weten? Neem dan contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf/organisatie.