Nieuw talent aan boord: Sebastiaan Timmermans

Mijn naam is Sebastiaan Timmermans en ik ben in mei 2019 bij Atricom begonnen als servicedesk medewerker op de technische afdeling voor 4 dagen per week. Naast mijn werkzaamheden bij Atricom volg ik de opleiding allround medewerker IT systems and devices; ik werk er naar toe dat ik mijn diploma begin 2021 haal. Hierna hoop ik fulltime te kunnen gaan werken.

Wat wil ik graag leren? Wat niet..? Bij Atricom gebeurt veel. Ik doe zoveel mogelijk kennis op en probeer van alle ervaringen te leren.

Mijn sterke punten zijn de eerstelijns meldingen op te lossen en systemen gebruiksklaar te maken.

De sfeer bij Atricom is top, er zijn gezellige collega’s, je leert heel erg veel, je hebt afwisseling in je werk en er is eten….zo veel…eten!

In mijn vrije tijd game ik en ga naar de sportschool.