Nieuw talent aan boord: Nick Griemink

Mijn naam is Nick Griemink en ik werk fulltime bij Atricom in het technische team. Dit heb ik bereikt door de MBO opleidingen ‘medewerker ICT beheer’ en ‘netwerk beheerder’ af te ronden.

Tijdens deze opleidingen heb ik als stagiair werkervaring opgedaan bij een collega-ICT bedrijf van Atricom en bij Atricom op de servicedesk.

Bij Atricom werk ik er naar toe om meer ervaring op te doen in de buitendienst. Zelf kom ik nu veel bij een van onze klantrelaties. Omdat het werk van de buitendienst mij erg aanspreekt wil ik nog meer ervaring op gaan doen bij andere klanten op de werkvloer.

Hoewel ik juist graag bij klantrelaties van Atricom op locatie kom, laat de manier waarop collega’s met elkaar omgaan je echt thuis voelen bij Atricom.

Qua werk gaan de gesprekken die ik voer met de gebruikers mij goed af: zij begrijpen de ICT termen hierdoor beter en dat vinden ze zelf ook fijn. Daarbij moet ik mijzelf alert houden om gebruikers de tijd te geven mij kenbaar te maken waar zij tegenaan lopen. Om tot een oplossing te komen is het vinden van de kern van het probleem mijn speerpunt.

Mijn vrije tijd spendeer ik graag samen met mijn vriendin en mijn hobby’s. Mijn auto houd ik graag in topconditie, net als mijn vakkennis. Ik ben graag up-to-date met de wat de techniek binnen ons vakgebied allemaal brengt.