Nieuw talent aan boord: Mark Strampel

Mijn naam is Mark Strampel en sinds maart 2020 maak ik deel uit van het managementteam van Atricom.

Als servicemanager van de technische afdeling is mijn doel om het service level binnen Atricom naar het volgende niveau te brengen, waarbij het afstemmen van wederzijdse verwachtingen centraal staat. Daarbij vind ik het belangrijk dat wij ‘persoonlijk in ICT’ zijn én blijven. 


Om die doelstelling te bereiken gebruik ik mijn persoonlijke eigenschappen (gedreven, perfectionistisch, accuraat, laagdrempelig, teamspeler), pas ik de theoretische kennis vanuit de opleiding Hoger Management toe, en kan ik bouwen op 20 jaar werkervaring binnen de ICT in verschillende operationele- en managementrollen. Mijn uitdaging is dat ik straks op hoofdlijnen kan sturen en dat details procesmatig verlopen. Dit is een groeiproces van mijzelf en ons team.

Binnen de korte tijd dat ik nu bij Atricom ben valt mij de persoonlijke en laagdrempelige cultuur op, en is er naast de aandacht voor onze klanten ook aandacht voor collega’s onderling. Als werkgever vind ik Atricom erg attent en betrokken, zowel richting klant als ook naar haar medewerkers.

In mijn vrije tijd ben ik aan het genieten met mijn gezin en vrienden, sport ik graag (bootcamp en crossfit), maar tegen lekker ‘even niets doen’ in mijn vrije tijd zeg ik ook geen nee.