Nieuw talent aan boord: Julian Everlo

Ik ben Julian Everlo en vanaf september 2019 werk ik fulltime bij Atricom als eerstelijns servicedeskmedewerker op de afdeling techniek.  De opleiding Netwerkbeheerder en Mediabeheerder heb ik afgerond tijdens mijn stage bij Atricom.  Na mijn opleiding ben ik blijven werken bij Atricom en wil ik mij verder ontwikkelen als eerstelijns servicedeskmedewerker. Door ervaring op te doen wil ik meer leren over het vak ICT en het bedrijf Atricom.

Een van mijn sterke eigenschappen is het plannen en organiseren van projecten en opdrachten. Het persoonlijk te woord staan van klanten en daarbij de problemen oplossen gaan mij goed af.

Tijdens mijn werk zou ik mij sociaal verder willen ontwikkelen en daarbij steeds meer zelfstandig willen werken binnen het team van Atricom. Het fijne van een team met ervaren collega’s is dat je gebruik kan maken van die ervaring van anderen en zo de klant snel op weg kan helpen en tegelijkertijd zelf kan groeien.

De reden om bij Atricom aan de slag te gaan is dat ik de sfeer heel erg fijn vind bij Atricom; iedereen is serieus bezig met zijn werk, met nog wel ruimte voor wat lol tussendoor.

Waar ik mij vooral mee bezig hou in mijn vrije tijd: Films & series kijken en uitgaan met vrienden.