Lunchsessies met klanten

Atricom, persoonlijk in ICT. Dat is onze slogan en dat passen we ook graag in de praktijk toe. Daarom hebben we iets leuks bedacht: lunchsessies met klanten. Het idee is dat we je als klant voor een lunch uitnodigen om van elkaar te horen wat er zoal aan ontwikkelingen in de markt speelt. Je zit dan één op één met een team van Atricom aan tafel: met iemand van sales, van de directie en van de techniek. 

We gaan zonder van tevoren vastgestelde agenda met elkaar in gesprek over wat er bij jou als klant speelt, welke behoeftes er zijn en wat er binnen Atricom speelt. En je krijgt inzicht in de werkwijzen en processen bij Atricom. Het doel: elkaar beter leren kennen en wellicht afspraken voor de toekomst maken. Ook voor potentiële klanten een laagdrempelige manier om eens niet alleen met de relatiebeheerder contact te hebben, maar met ons als bedrijf kennis te maken. De lunch wordt uiteraard door Atricom verzorgd.  

Lijkt het je wat om met ons te komen lunchen? Stuur ons dan een berichtje via ons contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We hopen je snel aan onze lunchtafel te mogen verwelkomen!