Het beheer van uw ICT-omgeving uitbesteden? Atricom biedt deze voordelen.

Of u een eigen ICT-afdeling hebt of juist niet, het uitbesteden van het beheer van uw ICT-omgeving biedt de nodige voordelen. Omdat u voor specifieke onderdelen bijvoorbeeld op zoek bent naar een specialist of omdat u (tijdelijk) behoefte hebt aan meer capaciteit: Atricom levert altijd een passende oplossing. U kunt daarvoor een maandabonnement op maat laten samenstellen. De voordelen op een rijtje:

  1. Uw systemen en infrastructuur worden voortdurend gemonitord, dus problemen worden tijdig gesignaleerd en verholpen.
  2. De Atricom servicedesk zorgt ervoor dat storingen snel worden opgelost en kan uw medewerkers op afstand ondersteunen. We werken daarbij met een ticketregistratiesysteem waarmee wordt vastgesteld welke prioriteit de werkzaamheden hebben. Op basis daarvan weet u hoelang het duurt voordat iemand met het probleem aan de slag gaat. Als we het probleem niet op afstand kunnen oplossen komt er een engineer bij u op locatie.
  3. De Atricom beheeroplossing bestaat uit een aantal vaste componenten waaronder de benodigde licenties en back-up capaciteit. Ook wordt samen met u vooraf een dossier met afspraken vastgelegd. U weet bij ons dus precies waar u aan toe bent.
  4. Atricom is ISO27001, NEN7510 en ISO9001 gecertificeerd, zodat u kunt vertrouwen op veiligheid en kwaliteit.

En dat alles op basis van een vaste maandelijkse prijs. Handig toch?

Lees er meer over via onderstaande knop