Goed door kunnen werken vanuit huis?


Kies dan voor onze professionele oplossingen

Atricom ondersteunt haar relaties met het halen van doelstellingen door het leveren van professionele diensten en producten. 

Productiever te werken, beter communiceren en sneller functioneren

In deze tijd liggen doelstellingen nog net een beetje anders. Gewoon goed door kunnen werken vanuit huis is er één van. Atricom helpt met oplossingen die in staat stellen om productiever te werken, beter te communiceren, sneller te functioneren. Spraak is daarbij het belangrijkste deel van de communicatie. Door voor spraak voor een professionele headset te kiezen ben je perfect verstaanbaar, kan je klanten goed kan verstaan en kan je door typen/werken tijdens het bellen.

De beste communicatie ervaring

Een professionele headset is perfect geïntegreerd met het ICT-systeem (denk onder andere aan Teams, 3CX) voor de beste communicatie ervaring. Plug & play USB zorgt voor makkelijk aansluiten, het design en comfort zijn op topniveau waardoor deze intensief te gebruiken is (8 uur per dag) en de andere kant van het gesprek heeft geen last van storende geluiden uit uw omgeving (noise cancelling microfoon). Doordat de gespreksstatus via visuele indicatoren aan de omgeving wordt getoond, heeft u minder last van onderbrekingen.


Atricom adviseert bij het maken van de juiste keuze.

Daarbij komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Kies een scherp geprijsde bedrade headset als efficiënte oplossing bij de werkplek 
  • Kies een draadloze oplossing als u meer bewegingsvrijheid nodig hebt 
  • Geluid op 1 oor zorgt ervoor dat u in contact bent met uw omgeving
  • Geluid op beide oren helpt u met concentreren op het gesprek

Neem contact met ons op zodat wij professionele oplossingen kunnen bieden voor de wensen vanuit uw organisatie. Mail ons op info@atricom.nl of bel 053-4285640. We helpen graag!