Even voorstellen, onze nieuwe stagiaire Gubilay Kucukonder


Begin september is Gubilay Kucukonder bij Atricom begonnen als medewerker servicedesk. In dit blogartikel zal hij zichzelf voorstellen.

Bij de servicedesk komen eerstelijns meldingen onder andere bij mij terecht. Ik sta klanten te woord die ondersteuning nodig hebben of vragen op het gebied van ICT. Deze stage doe ik in het kader van de opleiding ICT Beheer welke ik volg aan het ROC van Twente.

In het verleden heb ik al eens eerder bij een servicedesk gewerkt, dus die ervaring kan ik nu mooi gebruiken. Ik vind het leuk om met klanten te communiceren. Het is daarvoor ook belangrijk dat ik goed kan schakelen in stressvolle situaties en dat gaat me goed af. Het is natuurlijk het mooist als je het probleem van de klant kunt oplossen, zodat de klant met een tevreden gevoel met zijn/haar werk verder kan.

Tijdens mijn stage hoop ik de programma’s en applicaties die Atricom gebruikt goed kan leren kennen. Naast de technische aspecten wil ik ook graag de commerciële kant van het ICT vakgebied ontdekken. Tot nu toe bevalt het me hier prima. De werksfeer is goed en dat werkt wel zo prettig. Naast school en werk ben ik graag bezig met sporten, piano spelen en ga ik graag op stedentrips.