Even voorstellen: Killian Koeleman

Mijn naam is Killian Koeleman en ik maak sinds juli 2019 fulltime onderdeel uit van de Atricom servicedesk.  Mijn werkzaamheden zijn onder andere het telefonisch te woord staan van eindgebruikers die ondersteuning nodig hebben op ICT-gebied, het afwerken van service requests, het voorbereiden van nieuw uit te leveren hardware en het installeren van ICT-middelen op locatie. Ook het beheren van het webhosting gedeelde van Atricom (Windonet) heb ik mij eigen gemaakt.

Door het afronden van meerdere ICT- opleidingen, met relevante werkervaring bij verschillende stagebedrijven, heb ik de kennis en ervaring opgedaan om mijn functie goed te kunnen uitvoeren. Het leukste vind ik toch wel mensen helpen: gebruikers te woord staan en oplossingen zoeken.

Uitdaging & ervaring

In mijn functie heb ik nog voldoende uitdagingen. Door ervaring krijg ik elke dag meer kennis van de verschillende ICT-omgevingen die wij vanuit de servicedesk beheren. Hierdoor kan ik steeds breder ondersteuning bieden. Mijn interesse voor de toekomst ligt bij het planmatig uitvoeren van projecten en ik wil mij specialiseren in de techniek achter firewalls en back-ups.

Werken bij Atricom bevalt mij goed. De kansen die ik krijg en het werk zelf, maar ook de collega’s, de onderlinge sfeer binnen het team via Teams, op kantoor of op locatie. Werken bij Atricom bevalt mij goed.

Kan ik u ergens mee helpen of heeft u een vraag over één van onze ICT-diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.