Even voorstellen: Jeroen Huizing

Mijn naam is Jeroen Huizing en ik werk sinds begin 2013 fulltime bij Atricom als ICT-specialist in het technische team van Atricom. Om dit te kunnen doen heb ik voordat ik bij Atricom begon de opleiding ICT Beheer zowel op Mbo-niveau als op Hbo-niveau afgerond.

In ons team houd ik me vooral bezig met het beheren en onderhouden van netwerksystemen bij onze relaties. Hieronder vallen servers, switches, routers en firewalls, en ook de computers van de eindgebruikers zelf. De installatie van nieuwe servers, het bouwen van nieuwe netwerken en de migratie van oude systemen naar een nieuw netwerk hoort ook bij mijn takenpakket.   

In de software van onder andere Hyper-V, VMWare, Citrix, Microsoft Windows Server, Watchguard firewalls en 3CX telefoniesoftware weet ik mijn weg goed te vinden. Ontwikkelingen staan natuurlijk niet stil; het is belangrijk om kennis op peil te houden. Met name ontwikkelingen in het beveiligen van ICT-omgevingen met firewalls vind ik interessant.

Uitdaging en ervaring

Mijn motivatie haal ik uit het zoeken naar oplossingen voor verschillende uitdagingen die klanten hebben, en dat zij met mijn oplossingen goed geholpen zijn. De techniek motiveert, maar vragen van onze klanten zeker ook. Het is een samenwerking: de techniek als ondersteunend middel om onze relaties hun werk te kunnen laten doen en hun doelen te halen.

Naast techniek is ook communicatie een belangrijk onderdeel van mijn werk voor een goede samenwerking met klanten en collega’s. Vooral bij het afstemmen van wederzijdse verwachtingen, kennis en informatie delen en communicatie rondom (project)planning.

Door mijn werkervaring die ik in het verleden op de 1e en 2e lijns servicedesk heb opgedaan en de ervaring als ICT-specialist, blijf ik ontwikkelen qua kennis en vaardigheden om uiteindelijk te kunnen doorgroeien naar ICT-consultant. Een adviserende en uitvoerende rol, waarbij ik dan ook ICT-omgevingen ontwerp: het vertalen van wensen naar techniek en dit toe te passen in oplossingen.

Als onderdeel van het Atricom team kan ik altijd rekenen op een fijne werksfeer, collega’s met wie ik goed kan samenwerken en een flexibele instelling binnen de organisatie.

Wanneer ik niet aan het werk ben wandel ik graag met mijn gezin, of vind ik ontspanning in het kijken van een film of serie.

Kan ik u ergens mee helpen of heeft u een vraag over één van onze ICT-diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.