Even voorstellen: Bart Veenstra

Onze relaties kennen mij al, maar ik stel mij graag voor. Mijn naam is Bart Veenstra en ik maak vanaf november 2017 deel uit van het Atricom team. Binnen dat team ben ik als commercieel manager verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Ik werk fulltime, en dat betekent soms ook dat er van mij extra uurtjes inzet nodig zijn om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doe ik overigens met veel plezier. Ik ben een echte “people-man” en kan me goed verplaatsen in de situatie van de klant. Mijn ervaring is dat men vrijwel nooit opzoek is naar een technische oplossing, maar naar functionaliteit.

Na de middelbare school en het MBO heb ik vanuit mijn werk verschillende opleidingen gevolgd, zoals de Frontline Business School - Master Edition. Een programma dat is ontwikkeld voor accountmanagers en salesmanagers, adviseurs en consultants, die werken in het ICT vakgebied. Ook de opleiding via Krauthammer heb ik met succes afgerond. Maar, mijn beste opleiding heb ik dagelijks in het werkveld met klanten en collega’s.

Zelf kom ik uit een echte ondernemersfamilie, en heb in het begin van mijn werkende leven ook in ons familiebedrijf gewerkt. Daarna ben ik begonnen als verkoper binnendienst in de ICT bij een kleine onderneming. Dit bedrijf werd overgenomen en ik groeide in de rol van accountmanager buitendienst. Na een periode van 12 jaar ben ik op zoek gegaan naar meer uitdagingen. Dat vond ik bij een grotere ICT-dienstverlener als senior sales consultant. Hier heb ik 5 fantastische jaren met veel plezier gewerkt. Opnieuw opzoek naar nieuwe uitdagingen, kwam ik terecht bij een kleinere groeiende ICT dienstverlener. Nog maar net in dienst, werd ik benaderd door Pascal Jonkers: “Kom eens een kop koffie drinken bij Atricom”. Dat is inmiddels bijna 4 jaar geleden.

Plezier in mijn werk

Vanaf de dag dat ik bij Atricom in dienst kwam is mijn belangrijkste doelstelling: plezier in mijn werk. Ik heb eerder altijd gezegd: als ik de hoofdprijs in de Staatsloterij win, stop ik direct met werken. Maar, ik kan nu echt zeggen dat dát wel het laatste is dat ik zou doen. Het gevoel van waardering, collegialiteit en oprecht leuke klanten zou ik niet kunnen missen en niet willen missen. En ook de afwisseling: het ene moment ben je bezig om een voorstel uit te werken voor de Atricom online werkplek voor bijvoorbeeld een groot nieuw museum in Hengelo, het andere moment ben je bezig met het structureren van interne processen. Het houden van focus is dan heel belangrijk en time management is iets waar ik vol op inzet. Ik ben ervan overtuigd dat ik daardoor nog meer kan bereiken als manager, collega én businesspartner van onze klanten.

Waardering

Voor mij is het heel belangrijk dat je het gevoel krijgt dat je gewaardeerd wordt. Dit ervaar ik elke dag, zowel van collega’s als directie. Hierdoor voel je je betrokken en ben je ook bereid om net dat ene stapje extra te zetten. Onze klanten staan voor mij met stip op nummer één. Maar, mijn klanten mogen zich bij Atricom geen nummer voelen. Ik hoop dan ook met mijn persoonlijke benadering iedereen op een prettige manier te helpen.

Naast werken besteed ik mijn vrijetijd het liefst samen met mijn vrouw en kinderen. Ook Urbex fotografie is één van mijn grootste hobby’s. Dat doe ik samen met een aantal oud collega’s. Als er dan nog vrijetijd over is, kan je me zeker op de golfbaan vinden. En, elk jaar kijk ik reikhalzend uit naar het weekend van de TT Assen.


Kan ik u ergens mee helpen of heeft u een vraag over één van onze ICT-diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.