Coronavirus maatregelen bij Atricom

Atricom volgt het advies van het RIVM van donderdag 12 maart jl. en heeft een aantal concrete maatregelen genomen om verspreiding van het virus tegen te gaan en tegelijkertijd onze dienstverlening te beschermen.

Zoals bij de meeste bedrijven zijn onze mensen onze drijvende krachten. Om te voorkomen dat diensten niet (of verminderd) geleverd kunnen worden heeft Atricom haar team gesplitst in een thuiswerkteam en een kantoorteam. Zowel het thuiswerkteam als het kantoorteam zijn volledig bereikbaar en hebben beschikking over alle nodige systemen. Als relatie van Atricom heeft u dan ook geen hinder van deze maatregel.

Bezoeken op locaties van onze relaties, die strikt genomen niet in de komende twee weken uitgevoerd hoeven te worden, worden afgezegd en opnieuw gepland zodra er meer duidelijk is hoe de landelijke maatregelen zich ontwikkelen. Voor bijeenkomsten en meetings die niet noodzakelijk zijn om in deze periode aan deel te nemen zullen wij ons afmelden of invullen door bijvoorbeeld vergaderen op afstand.

Ons team heeft de opdracht geen handen te schudden en goed en vaak handen te wassen.

We hopen dat deze maatregelen, samen met de al eerder genomen interne maatregelen, afdoende zijn. In het geval dat het RIVM haar adviezen aanpast en dit tot gevolg heeft dat Atricom haar maatregelen daar op aanpast zullen wij dit opnieuw kenbaar maken.

Directie Atricom BV