Collega aan het woord plaatsen Atricom

Collega aan het woord: Ard Liedenbaum

Mijn naam is  Ard Liedenbaum en ik maak al sinds 1 maart 2010 fulltime onderdeel uit van het Atricom team. Binnen dit team werk ik op de servicedesk als supportspecialist: bijvoorbeeld requests en incidenten die door de 1e lijns groep niet snel kunnen worden opgelost, komen onder andere bij mij terecht. Daarnaast word ik ook ingezet bij projecten, zoals migraties en het opbouwen van nieuwe ICT-omgevingen.

Na het halen van mijn Havo diploma ben ik diverse ICT opleidingen en trainingen gaan volgen. In verschillende functies heb ik bij meerdere bedrijven vanaf 1999 relevante werkervaring opgedaan op mijn vakgebied. Sinds 2010 zit ik goed op mijn plek bij Atricom. Hier ervaar ik directe lijnen en iedereen is direct aanspreekbaar. Je hebt het gevoel dat iedereen gelijk is en er wordt naar je geluisterd. Voor mij is het dan ook een fijne werkomgeving.

Ontwikkeling en ambitites

Voor Atricom én voor mij draait het elke dag om onze klanten. Elke gebruiker moet een tevreden gevoel hebben qua ICT, dat is mijn doel.

Met de kennis en ervaring die ik heb kan ik goed uit de voeten. Door de ontwikkelingen in de markt en bij onze klanten, en het volgen van trainingen, ontwikkel je zelf ook steeds mee. De laatste jaren is de ontwikkeling naar cloud applicaties als Microsoft 365 en cloud oplossingen als SharePoint heel interessant. Zowel technisch, maar ook qua gebruiksgemak en functionaliteiten. Ik verdiep me daar dan ook graag in.

Ambities heb ik zeker: door een drukfout heb ik ooit een Atricom visitekaartje gekregen met als functie ‘algemeen directeur’. Die heb ik toen weer moeten inleveren, maar het zou leuk zijn als dat op een dag toch waarheid wordt. Die drukfout zorgt nog altijd voor leuke een anekdote aan de kantinetafel.

Uitdaging en voldoening

Mijn echte ambities liggen in het oplossen van technische ICT uitdagingen die niet zo vaak voorkomen. Deze zijn vaak complex en dat maakt het voor mij juist leuk. Is er geen pasklare oplossing voor handen? Juist dan haal ik mijn voldoening hier uit. Hoewel veel werkzaamheden gepland zijn kom je dagelijks ook uitdagingen tegen. Elke dag is afwisselend, want je weet van te voren nooit echt wat er op je af komt.

Hoewel we op kantoor zit/sta werkplekken hebben, is fysiek bezig zijn voor mij nodig voor een goede balans. In mijn vrijetijd ben ik dan ook graag sportief bezig en kan ik mij uitleven met zaalvoetballen en Tea Kwon Do.