Altijd en overal betrouwbare toegang tot bedrijfsapplicaties en -programma's met de Atricom Online Werkplek

Veilig, snel en 24/7 beschikbaar
De wereld van de ICT is razendsnel. Een ontwikkeling die al een tijdje gaande is, is dat medewerkers altijd en overal met bedrijfsapplicaties kunnen werken: thuis, bij een klant, in een restaurant of koffietentje of gewoon op kantoor. De Atricom Online Werkplek maakt dat mogelijk.

Veiligheid voorop

Uw medewerkers gebruiken veel verschillende applicaties, lokaal of vanuit een browser. Vaak met één wachtwoord voor de verschillende accounts. Of, nog erger, de wachtwoorden worden klakkeloos in de browser opgeslagen. Allesbehalve een veilige manier van werken. Want toegang tot een slecht beveiligde laptop betekent ook toegang tot alle wachtwoorden. Bedrijven hebben vaak geen goed beeld van de applicaties die er gebruikt worden. Dat maakt het lastig om voor bepaalde apps toegang te geven of ontzeggen. De online werkplek van Atricom lost dat probleem op, want een app is niet toegankelijk als er sprake is van een onveilig netwerk.

Eén online omgeving

Met de Atricom Online Werkplek hebben uw medewerkers veilig toegang tot alle applicaties vanuit verschillende devices. En ze hoeven daarvoor maar één keer in te loggen. Het geheel wordt vanuit één omgeving bestuurd waardoor het mogelijk is om alles centraal te configureren, beheren en monitoren. Dat maakt het overzichtelijk en veilig.

Maar er is meer, de Atricom Online Werkplek biedt ook:

-  complete telefonie oplossing (optioneel)
-  Microsoft 365 Business inclusief volledige online Exchange omgeving
-  startportal met toegang tot alle te gebruiken applicaties 
-  Atrimote (onbeperkt gebruik van de Atricom servicedesk)
-  back-up en recovery van de gehele omgeving
-  monitoring van de omgeving
-  anti virus, anti spam en patch management

Op maat
De Atricom Online Werkplek is voor PC, MAC, smartphones en tablets beschikbaar. Ook programma’s die in de cloud draaien worden erin meegenomen. De cloudoplossingen van Atricom onderscheiden zich door een hoge beschikbaarheid, flexibiliteit, veiligheid en schaalbaarheid. De clouddiensten worden verzorgd vanuit betrouwbare Nederlandse datacenters. De beschikbaarheid waarborgen we onder andere met een geavanceerde (nood)stroomvoorziening en redundante verbindingen. We gaan met u in gesprek om te bepalen wat uw bedrijf precies nodig heeft.
 
Topservice
Onze ervaren professionals staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw applicatie, werkplek en gegevens beschikbaar zijn, onder andere door onze servicedesk. Meer weten over de Atricom Online Werkplek? Neem contact met ons op. We vertellen u er graag alles over.