Aankondiging ontwikkelingen binnen Atricom B.V.

Nieuwe ontwikkelingen staan voor de deur voor Atricom. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Om je ondanks deze groei toch de persoonlijke service te kunnen bieden die je van ons gewend bent zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Connectworks IT Professionals.

Samenwerking

Met ingang van 1 december 2021 zijn wij een samenwerking aangegaan met Connectworks IT Professionals. Reden hiervoor is dat het steeds belangrijker wordt in de IT-wereld om verschillende expertises te kunnen aanbieden. Hiervoor is gekwalificeerd personeel natuurlijk belangrijk. Om in de toekomst te kunnen borgen dat wij deze verschillende expertises in huis hebben, hebben wij besloten om niet langer zelfstandig onze bedrijfsactiviteiten voort te zetten en ons te vermengen met Connectworks.

Connectworks

Sinds jaar en dag is Connectworks uit Almelo een bekende naam in de regio. Met Connectworks hebben wij een betrouwbare partner gevonden. Connectworks kent een vergelijkbare bedrijfscultuur, staat technisch sterk in de schoenen en heeft bovenal passie voor IT.

Wij vertrouwen erop dat onze dienstverlening als vanouds blijft. Mocht je vragen hebben dan staan wij natuurlijk graag voor je klaar.

Connectworks, we kijken uit naar een fijne samenwerking.