Nieuw talent aan boord: Rowan Calderin Ramirez

Mijn naam is Rowan Calderin Ramirez en sinds 31 augustus 2020 werk ik fulltime als servicedesk medewerker op de servicedesk bij Atricom. Hiervoor heb ik de MBO-4 opleiding netwerkbeheer gevolgd, waarvoor ik nu de eindstage bij Atricom afrond.

Qua werk heb ik al de nodige ervaring opgedaan in het ondersteunen van eindgebruikers in een ICT-omgeving op de 2e-lijns servicedesk bij bierbrouwerij Grolsch in Enschede. Tijdens die periode heb ik daar onder andere het migratieproject naar Windows 10 ondersteund.

Bij Atricom hoop ik mijn technische kennis rondom Cloud diensten uit te breiden. Door het grotendeels op clouddiensten gebaseerde dienstenpakket bij Atricom heb ik daar alle vertrouwen in. Ook wil ik mij focussen op duidelijke communicatie met eindgebruikers, zodat meldingen steeds opnieuw eersteklas behandeld worden.

Mijn kwaliteiten zijn dat ik goed zelfstandig kan en wil werken en dat ik kritisch ben op mijn eigen werk. Door mijn technische kennis nog verder te vergroten denk ik dat ik eindgebruikers bij Atricom goed van dienst kan zijn. Daarnaast vind ik het fijn dat er een ontspannen sfeer is op de servicedesk.

In mijn vrijetijd heb ik twee banen: in de keuken bij een restaurant en op de inpakafdeling bij een vleesverwerkingsfabriek. Ook volg ik de laatste technologische ontwikkelingen en houd me bezig met gamen.