Blog

Welke organisatie heeft hem niet? De F: schijf

Welke organisatie heeft hem niet? De F: schijf

Fileservers komen nog in grote getallen voor en bevatten vaak veel vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Elke medewerker heeft een persoonlijk mapje en kan daar naar hartenlust informatie opslaan. Lees verder

Wat waren de belangrijkste uitspraken uit het Zuckerberg-verhoor?

Mark Zuckerberg (directeur Facebook) is op het matje geroepen door de Amerikaanse Senaat. Hij moest dinsdag verschijnen om daar uitleg te geven over het privacy schandaal rond Cambridge Analytica. Dit zijn de belangrijkste punten uit het verhoor. Lees verder

Wat waren de belangrijkste uitspraken uit het Zuckerberg-verhoor?

Dieven weten in welke kofferbak een laptop zit

Dieven weten in welke kofferbak een laptop zit

Wie laptops, smartphones, tablets en dergelijke in de kofferbak van zijn auto achterlaat, moet niet raar opkijken als juist deze auto’s worden opengebroken. Het probleem is volgens de politie dat deze apparatuur vaak op ‘stand by’ staat. Lees verder

Wachtwoord beleid… Een MUST voor elke gebruiker (Deel 2)

Een sterk wachtwoord bestaat uit een reeks van zes tot tien willekeurige letters en cijfers, en wat leestekens. Hoe beter het wachtwoord, hoe lastiger het is om te onthouden. Er zijn wel trucjes om sterke wachtwoorden te maken... Lees verder

Wachtwoord beleid… Een MUST voor elke gebruiker (Deel 2)

Wachtwoord beleid… Een MUST voor elke gebruiker

Wachtwoord beleid… Een MUST voor elke gebruiker

Om veilig te kunnen inloggen op uw bedrijfsnetwerk, wordt er door uw ICT dienstverlener of ICT afdeling een gebruikersnaam en wachtwoord voor u aangemaakt. Deze gebruikt u om in te loggen. Het is erg belangrijk om zorgvuldig om te gaan met uw wachtwoorden. Lees verder

Atricom B.V.

Josink Esweg 8a
7545 PN Enschede
info@atricom.nl
Bel ons

+31 (0)53 428 56 40

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 – 17:00 uur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Abonneer u nu op onze mailing.


BSI-Assurance-Mark-ISO-27001-KEYW
logo-ict-waarborg

© 2019 Atricom B.V. Website gerealiseerd door Nubium. Laat het web voor u werken